sporadisk radiostilhed

Selvom alt er anderledes nu, er det stadig ham jeg har lyst til at sige ting til, når der sker små ting omkring mig. Ham jeg har lyst til at diskutere mit nye arbejde med. Ham jeg vil trøstes af. Ham jeg gerne vil være sammen med.

Jeg tvinger mig selv til kun at kontakte ham hver anden dag nu. Det er ikke fordi der er meget at snakke om for os lige nu alligevel. Jeg bliver altid ked af det, fordi der er så meget jeg ikke kan sige. Så meget jeg gerne vil snakke om, men ikke har lyst til at snakke om alligevel.

2 thoughts on “sporadisk radiostilhed

  1. Jeg er så glad for at du startet med det her. Selvom det også gør ondt at læse, så er det okay. Okay med ord på noget der gør så ubeskriveligt ondt. Og PS, så digger jeg også at være havnet i kategorien “Andre der ikke aner hvad de laver”! 🙂

    • Jeg er også glad for det. Det hjælper at få sat ord på. Ikke så meget med den dér følelse i kroppen af at noget er forkert, men i rigtig høj grad på at få alle de andre ting på plads i mit hoved. Gad bare godt ha’ gladere ting at skrive om, men det må jeg jo have til gode. Synes jeg fortjener at blive gift med en flot læge med feriehus på Hawaii ovenpå den tur her!
      Og høhø, det tænkte jeg nok du ville sætte pris på. ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s