Om dengang jeg købte kondomer

“Ej, hold lige min taske,” sagde jeg til Veninden med det Lyse Hår da vi stod i køen til Bilka Foods kasse fem. “Jeg skal liige..”. Da jeg gik over til stativet må jeg have haft samme udtryk i ansigtet som små teenagedrenge har når de køber deres første pakke kondomer. Jeg hev den sidste af de blå pakker fra RFSU ned og vendte mig grinende over imod Veninden med det Lyse Hår. “Man ved jo aldrig, vel?” bemærkede jeg kækt, smed den lille firkantede pakke ned ovenpå roastbeefen, jeg skulle købe til vores aftensmad. “Ej, jeg synes det er så fedt at du er så frisk, altså!” grinede hun.

Den mandlige Bilka-medarbejder bippede med det vildeste pokerfjæs kondomerne og roastbeefen ind i kassen. Jeg betalte. Mine tanker var et helt, helt andet sted. Jeg fatter ikke at jeg er et sted i mit liv hvor jeg faktisk ikke har nok i at ta’ ppiller, tror jeg blandt andet jeg nåede at tænke. Og noget med at min ekskæreste hader kondomer. Og noget med om de 18,5 cm kondomet måler mon er stort eller småt eller lige præcis midt i mellem? Og noget med at sidste gang jeg var i en kondomkøbs-situation var for fem år siden var i en Matas i Århus da min allerførste kæreste og jeg var på vej ned for at knalde på et vandrerhjemsværelse vi kun tilbragte en time i (det var i øvrigt første gang jeg havde sex, og første og sidste gang vi havde sex – en skæg historie som jeg lover at fortælle en anden god gang!)

Da vi var kommet lidt væk fra kassen grinede Veninden med det Lyse Hår til mig: “Ej, han var da SÅ meget ved at sige ‘ha’ en go’ aften, høhø (;’ i stedet for ‘ha’ en go’ dag’, var han ikke?”

Der er vel egentlig to pointer med det her indlæg, dog meget små pointer:

  1. Vi er vist alle sammen lidt som fjortenårige drenge når vi køber prævention i dagligvareforretninger, og
  2. hallo, jeg har købt min første pakke kondomer nogensinde! Big step.

tumblr_mswva5BvvP1sddfoho1_250

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s