S-update, cybersex og ekskæresteprincipper

  • Jeg brød vist en af datingspillets vigtigste regler med S i går: Jeg sagde, jeg ikke gad spille spillet. At det altså var helt ok hvis han bare sagde til mig at han egentlig ikke gad bruge tid på mig, for hvis det var tilfældet så var mit liv egentlig også for kort til at bruge tid på ham. Jeg var virkelig sikker på at han bare ville gribe sin out og løbe skrigende væk, men nej; han forsikrede mig om at han bestemt gerne ville bruge tid med mig, men bare ikke havde meget tid at gi’ af lige nu – jeg skulle endelig blive ved med at hive i ham, for lige pludselig kunne der jo være en aften fri. I øvrigt mindede han mig lige om at han jo godt ved at han virker uinteresseret når vi skriver sammen, men at det er fordi han altid laver noget andet. Nå, så deeet… Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal stille op med det. Han kan stadig tjene som en behagelig distraktion. Vi har det jo skægt sammen når vi ses. Men det er lidt som om vi ikke har set hinanden siden start/midt i oktober, og det får jeg jo ikke meget distraktionssex ud af, vel? 
  • Apropos sex, så skulle jeg have vasket op i dag, men endte i stedet på Omegle (i et desperat forsøg på at stoppe med at græde, faktisk) og på mystisk vis kom jeg til at bruge to timer på langtrukken cybersex med sød fyr fra Odense der gav så mange brystkomplimenter at mine bryster kunne flyve til Finland nu, hvis de gad! Tæller det som min vær-sammen-med-en-anden-betingelse for brud af radiostilhed? Ikke helt, vel? Men det tæller heller ikke for ingenting. Under alle omstændigheder er jeg ikke ligeså skræmt af tanken af at være sammen med en jeg ikke kender nu. Heller ikke IRL. Høhø. 
  • Jeg er midt i en ugelang bølge af hjertesmerte, men så snart den lægger sig tror jeg altså jeg kontakter ham igen. Der er faldet mange ting på plads i mit hoved, men jeg kan mærke, jeg har brug for at vende nogle flere ting med ham, og så for øvrigt at jeg ikke har lyst til at vi skal være fremmede. Jeg siger ikke, han skal være min bedste ven, og en jeg kan dele alt med, som han var før, men som minimum vil jeg have lov at tippe ham om tv-programmer han bør se, og til ind i mellem at spørge ham til råds når lokummet brænder. Jeg har endnu ikke en hylde i mit liv der står “Bare En Ekskæreste Som Jeg Ikke Kan Tale Med I Dag” på, og sådan skal det gerne blive ved med at være. Jeg hev nogle gaamle digte ud af min interaktive skrivebordsskuffe i formiddags, som jeg skrev dengang min første kæreste gik fra mig, og var ramt over hvor ondt det også gjorde på mig dengang – og tænkte så på, hvor gode venner vi egentlig er i dag. Jeg ved, hjertesmerten går over med tiden.

2 thoughts on “S-update, cybersex og ekskæresteprincipper

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s