Ting, der skete under festlighederne #1

(Igen laver jeg en føljeton, for who am I kidding, selvfølgelig kommer der til at være tusind indlæg omhandlende udskejelser der kun finder sted fordi kødmarkedet åbenbart ikke flytter sig for mig – og så må Mohammed jo komme til bjerget, som man siger!)

  • Størstedelen af aftenen var delt imellem a) Se to veninder danse og synge meget passioneret i deres respektive fadølsbranderter, b) stirre på flot mørkhåret fyr i mørkeblå skjorte, c) forsøge at drikke min hjerne til stilhed, uden rigtig at nå det der punkt hvor jeg følte mig ægte fuld.
  • Jeg var tæt på at ringe til ham dér, men min søde veninde R var fornuftig og mindede mig om at jeg måske blev ked af det af at snakke med ham, og at det nok ikke var det rette forum at hulkegræde i. Good job, R! Selvfølgelig skulle jeg da heller ikke lave det opkald en onsdag aften efter fem shots. For dælan da. Godt det ikke skete!
  • Jeg udnævnte min veninde J til single-guru. Selvom hun nu er rimelig af markedet, kender jeg ikke nogen der kender det bedre end hende, og jeg fik alle de fede tips – deriblandt ‘du skal bare gå hen og spørge om han vil knalde’ og ‘husk at du aldrig må sige til en bolleven at du knalder med andre end ham – de bli’r pisse sure!’.
  • Selvsamme veninde formåede i en kæmpe strøm af single-snak at sige: “Jamen det er da pisse fedt for dig, for du er jo flot! Du er jo attraktiv! Det er jo en ren legeplads for sådan en som dig, du skal jo ikke arbejde så meget for det!” Noget indeni mig kradser altid når jeg får sådan nogle komplimenter smidt i hovedet. Hvad siger man? “Årh, det er jeg glad for du synes?” Og hvad gør man ved den der lille fjortenårige pige der hvisker ind i ens højre øre at komplimentgiveren lyver?
  • Flot fyr i mørkeblå skjorte (ham fra c), remember?) endte dælme med at sætte sig over og snakke med mig. Han var åbenbart bulgarer. ‘My frrrrieeends call me Diiiimiiiii!’ Hold nu op han var fuld. Og flot. Han insisterede på at få mit nummer, og fik det rigtige. Single-milesten lige der! Jeg har ikke givet mit ægte nummer til en fyr i byen siden 2009.

Billede

2 thoughts on “Ting, der skete under festlighederne #1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s