Ting, der skete under festlighederne #2: Fedtpik!

Jeg var til julefrokost med mit arbejde i går. Både staff og kunder var inviterede, og vi nåede op på noget der ligner to hundrede mennesker. Flotte, unge mennesker overalt. Trænede, flotte unge mennesker. Jeg tænkte, inden jeg tog afsted, at jeg da under alle omstændigheder måtte kunne finde noget kneppeværdigt kød til den julefrokost.

Kødet fandt mig. Det kom i form af en flot, lyshåret medicinstuderende, der kun var et par centimeter højere end mig (smart i forhold til op-ad-toiletvæggen-sex gik jeg så langt at tænke) og enormt tålmodig med mine elendige danse-skills. Vi sad og snakkede godt en time. Han rørte hele tiden ved mig, var lidt for slibrig i sine utallige komplimenter (men slap afsted med det, fordi han fik mig til at tro på dem) og lærte mig fingerknoglernes navne.

Alt var godt, og jeg tænkte at jeg, for første gang i de seks uger kondomet har ligget i min taske, måske ville komme til at bruge det.

Indtil: “Jamen, min kæreste og jeg, vi bor oppe på [indsæt vejnavn her]”…

Nå. Okay. Det var så dét knald…

Jeg må begynde at gøre som Lisa Kudrows karakter i P.S. I Love You: “Er du single?”, “Er du heteroseksuel?”, “Har du et arbejde?”, og så lige smide en tungeslasker ind for at kvalitetsteste. Derefter kan vi snakke.

Øv. Øv, for satan.

4 thoughts on “Ting, der skete under festlighederne #2: Fedtpik!

    • Haha, nej, dog ikke. Jeg sagde rent faktisk, no shit, “Det var så dét knald..” og så grinte vi lidt af det. Jeg er ikke interesseret i en pik med en anden piges navn på! Især ikke hvis jeg kan undgå det selv. Havde han nu sagt det bagefter havde det været his problem, not mine, men når det er inden er der lidt et ansvar at tage, synes jeg. :p

  1. Pingback: How are you doing? ;) | aner ikke hvad jeg laver

  2. Pingback: Fra 1 til 100 på 1094 ord: At sætte af fra bunden og finde lyset | aner ikke hvad jeg laver

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s