Endnu mere S-ævl

Jeg kan ikke finde ud af, hvad S vil. Det er ret fjollet, at jeg overhovedet spilder tid på at overveje det, for jeg er stadig ret sikker på at jeg iiiintet seriøst er ude efter. Bare lidt opmærksomhed. Lidt nærhed. Lidt sex, måske. Lidt boost til det dér ego, der måske knækkede lidt i september.

Det var der da også lidt af, dengang i oktober, hvor vi sås, spiste mad, så film og lå i ske som to femtenårige der var lidt bange for at gøre mere end det. Men jeg var aldrig i tvivl i oktober. Jeg havde ham i min hule hånd i oktober.

Jeg er anderledes usikker på november-S. Ikke at jeg som sådan er ude på noget at være sikker på, men det lader vi ligge for nu. Min veninde C anklager mig for at være lidt vild med ham, fordi jeg pludselig er begyndt at tolke signaler, og at lade mig forvirre (som om jeg ikke altid har gjort det). Jojo, jeg får da lidt varme i kinderne, når jeg skriver med ham, men det er som om varmen aldrig rigtig når helt ned i maven, hvis I forstår, søde læsere? Jeg ved ikke hvad man kalder det så. Fascination rettere end forelskelse, vel. Tror måske mest af alt jeg er så interesseret lige pludselig, fordi han virker lidt utilgængelig. Utilgængelig er så dejlig trygt og velkendt. Ikke noget nyt der. Ekskæresten var trods alt ekspert i utilgængelighed.

Nå, men tilbage til november-S, så snakkede han jo om at han havde travlt. Sagde, jeg bare skulle prikke til ham, når jeg havde tid. Og det gjorde jeg i dag. Fik ikke så meget som en ‘ej, det gad jeg ellers godt, men..’ for S gik i stedet direkte over i ‘jeg kan ikke, for..’. Nå. Så æder jeg da bare den pose chips selv. Eller, det har jeg allerede gjort, jo.

tumblr_mekugwBP4z1r6h22v

Åh, jeg ved jo godt at det ikke er værd at bruge energi på, ikke? Det er bare så svært at lade være. Især fordi mit mønster efter et breakup er at kigge tilbage i adressebogen (who am I kidding, facebook-chatten mener jeg) og rebounde på noget unfinished business. Jeg er ikke færdig med at rebounde på S! Magter ikke at skulle ud i den rigtige verden efter nye projekter, når der stadig er ét tilbage på tryghedslisten. Jeg kan vel ikke være den eneste i verden der har det på den måde, kan jeg?

12 thoughts on “Endnu mere S-ævl

 1. Nej for fanden. Det er altid lettest at gå tilbage i stedet for frem. Forstår godt følelsen af, ikke at ooorke at lære et nyt menneske at kende. Du er ikke aleneee, la la la. Når det er sagt, lyder ham S en smule vag. Øv.

 2. Og så overvejer du lige om du ikke skal overveje at lade være med at overveje alt….. … vil du ha ham? Mænd er ikke så indviklede ..de skal ikke fortolkes.. jeg kan ikke fordi….. betyder: ” jeg kan ikke fordi” det betyder ikke … ” Jeg vil ikke” det betyder heller ikke “jeg har ikke lyst” Hvis du insisterer på at fortolke så kan du eventuelt fortolke som følger: ” Jeg kan ikke fordi…. men prøv en anden gang, og hvis du er tilgængelig og har pæne bryster ( pæne bryster er bare dem der er tilgængelige når han skal bruge dem) så sig endelig til en anden gang… ” lad ham være en MAND… pil ham ikke ned… FORTÆL ham når du synes han er rigtig maskulin… lissom du selv holder af komplimenter.. men vær ærlig… kærlighed gror… den skal GRO ikke bare opstå ud af intet..den skal gro ….

  • Taget til efterretning! Jeg prøver virkelig bare at ta’ ham på ordet, når han siger, at han ER interesseret – det er bare lidt irriterende, for jeg har det også sådan, at hvis man vil nogen, så prioriterer man dem altså også. Det er måske bare mig? 😉

 3. PS: ALLE mennesker er svage og vage og har fejl… ingen er perfekt..mr. Perfect er ikke opfundet.. han er en illusion, ikke alverdens formuer gemt i skattely kan kompensere for venskab og fortrolighed.. i fortroligheden kan alle fejl blive til værdifulde hemmeligheder I deler..!

 4. Bliver vi ikke altid lidt (for) besatte af, at få dem, der lige pludselig ikke er så interesserede i os til igen at ville os? Er det ikke nærmest en regel? Men hvorfor?! Hvorfor siger vi ikke til os selv, at hvis han ikke giver os det vi har behov for, så er han ikke det værd? Så fortjener han os ikke?
  Jeg kender det så godt det der. Det kan næsten føles som et urinstinkt der sætter ind på at skulle få en, der har mistet interessen til at få den tilbage. Så er det ligegyldigt om man egentlig selv er interesseret i HAM – for man er interesseret i, at HAN er interesseret i én.
  Måske er det bare lettere at fokusere på det man ikke får af andre, i stedet for at se på, hvad man ikke giver sig selv…

 5. Nytårsaften, som resten af årets dage, bør rådet: gå aldrig tilbage til en fuser, kommes ihu 🙂
  Damer vil ofte logre for mænd bare af kedsomhed eller ønsket om at blive begæret! Og pludselig har man besnæret ham og sitter nogle år senere og tænker….øh, hvori bestod vores match?
  Fyre der er ægte interesseret i dig, har tid, finder tid, kommer kravlende ved midnat efter deres uopsættelige aftale eller foreslår et tidspunkt, hvor du kan komme hjem og smage deres (usle?) kogekunst….og hvis man er heldig har de endda skiftet sengetøj, hihi.
  Jeg kyssede på min Mandse en lørdag. Han havde influenza hele ugen efter og jeg tænkte, hmmm, vi kan maile, men jeg må ikke komme forbi. Da hans sygdom letter, inviterer han mig fluks på middag hjemme hos sig (weekenden efter første møde). Daten går rigtig fint og han inviterer mig weekenden efter på fire nætters tur til Prag (som udvides til fem undervejs). Jaja, han var “rig” og jeg var fattig uni.stud, men mindre kan jo gøre det, det er mere all-in, no games, der er værd at gå efter-typer i min bog. Jeg har boet med tre kærester inden Mandse og alle har været “på” fra starten. Du er ung og barnløs. Ud til privatfester, unifester, quiz aften på cafe og find en sjovere flirt. Hvis en mand ikke hopper på et booty call, så ville jeg tage det som max hint 😀
  Jeg hepper på dig :)) P.s. Godt Mandse bad mig blive væk under influenza, ellers var jeg løbet skrigende bort, man-flu is spooooky

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s