Flirtationship

Ingenting i går. Ingenting. Jeg begynder at tænke, at hvis der ikke var et øjeblik der føltes oplagt at lave et move på, på en aften hvor a) vi lå tæt og så film 3 timer, b) jeg havde barberet ben + wuhuu (det nye fede ord! Fuck Gina, wuhuu er meget bedre), så kommer der sgu nok aldrig til at ske The sex ship has probably sailed. Det er okay, tror jeg.

Det er måske også godt nok at ha’ et flirtationship med ham.

Det er jo pisse rart, det dér med at ligge tæt under mit grimme fleece-tæppe og se en klam film.

Det er sgu nok mest dét, jeg mangler. (Kun 1% mere end jeg mangler sex, ikke?).

5 thoughts on “Flirtationship

  1. Må en gammel kone sige noget? !) Det hedder en fisse ikke wuuhuu eller gina eller gurli ..2) Et hvilket som helst træk fra din side bortset fra udvisning vil føre til sex i den situation, Du har med andre ord foretaget dig NADA.(han kan jo ikke vide at du har barberet dig vel?)… 3) Det er altid kvinden der lægger an på manden og ikke omvendt…ellers risikerer han jo at blive anklaget for de uhyrligste ting i dette sindssygt feministiske samfund… ( med undtagelse af ganske få rigtige mandfolk der er ligeglade)

    Altså:

    En anden gang… lægger du din hånd på hans lår.eller andetsteds og spørger pænt om du må få lidt sex eller helst meget,..hvis du er genert så bed om et kys.. 😉 Hvis du slet ikke er genert så fortæller du ham også hvilken slags sex du er i humør til.. go for it girl!

    • 1) Haha, jeg hader virkelig ordet fisse. Wuhuu er en intern joke med en veninde. 🙂 Men Gina tager prisen som det værste i verden.

      2+3) Jeg er udmærket klar over, at jeg ikke har lavet andet end meget, meget diskrete moves, og at det er helt ok at han ikke har fandet dem – men jeg bliver bare mere og mere bevidst om er at det hele nok bunder i, er at jeg nok i virkeligheden ikke gider. Jeg gider godt sex. Gider nok bare i virkeligheden ikke sex med ham.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s