Ting, der skete under festlighederne #3: Ædru version

  • Jeg kørte til stor fest på studiet i dag, fordi jeg tænkte: hallo, festen er alligevel slut klokken 1, og gider du virkelig bøvle med natbus? Nej vel? Var i samme omgang lavpristaxa slash pisse fucking sød og kørte intet mindre end to småsnaldrede studiekammerater hjem da festlighederne fandt deres ende.
  • Jeg var ret mærket af at have været rigtig, rigtig ked af det i to dage, og var egentlig lige ved at blive hjemme, men var glad for at jeg dullede mig op og tog afsted alligevel. Hang lidt på starten af aftenen, men så snart musikken blev tændt efter 23 var jeg godt kørende på fjollet dans med søde mennesker.
  • Havde en samtale med studiekammerat P om at føle sig smuk, da det gik op for mig at jeg som udgangspunkt har det ok godt med mig selv, især mig selv og min krop, i forhold til mange andre. Det var rart.
  • Blev aet kærligt på underarmen og danset passionsfyldt med. M ved godt, verden er noget lort lige nu, og giver aaaal den kærlighed hun har i overskud. Blev enig med hende om, at vi bare bliver kærester. Nå!
  • Gav fuld, lummer studiekammerat besked på at stoppe med at være så skide lummer, og fortalte ham om sidste fest (som egentlig burde have haft et indlæg, men det fik det ikke) hvor han gav mig et direkte tilbud om at komme med ham hjem. Havde et minicrush på Den Lumre da jeg startede på studiet, hvilket naturligvis var lidt fyfy fordi Ekskæresten og jeg var sammen. Der var flirt og kemi, men der skete aldrig noget. Nu er han blevet den vildeste man whore. Håber det er en fase han kommer over. Han er sgu for sød til at være kendt som ham man bare går hen til hvis man vil ha’ nem pik.
  • Den Lumre og den pige han prøvede at score den aften brugte både taktile og verbale teknikker i deres kompliment til min krops (åbenbart) åbenbare lækkerhed. “Jamen du går jo lige ned her til din talje, og så BOOOM er der bare hofter. Du er så pisse lækker! Jeg siger det igen, du er så PISSE lækker!” sagde Den Lumre, og fik ivrigt sit scoreprojekt til at mærke efter? Skulle det nu være moderne? Morede mig lidt over det, og gratis smiger er jo altid velkommen, meeen den var jeg nok lidt for ædru til. Lever dog sikkert højt på komplimenten i flere dage alligevel.
  • Fik at vide af Den Lumre at han syntes Ekskæresten var et dumt svin, og at han fandme ikke forstod ham. “Du er for god til at give slip på,” sagde han. Han er svær at tage seriøs under alt det klister, lummerhed og rødvinsstank, men i det øjeblik hvor han sagde det troede jeg ægte på ham.
  • Bondede for vildt med E, da jeg kørte hende hjem. Hende og jeg har en aftale om at vælte Aarhus sammen næste semester. Har latterligt meget til fælles med hende, og det har jeg ikke opdaget før nu, fordi jeg altid var meget mere fokuseret på de venner, jeg allerede havde, fordi Ekskæresten optog meget af min tid. Hurra for blomstrende venskaber!
  • Fangede mig selv i at være glad for ikke at sidde med min telefon og en igangværende sms-samtale med Ekskæresten hele aftenen igennem, som jeg gjorde til festen sidste år.

In conclusion fylder Den Lumre egentlig ret meget i min beskrivelse af aftenen, især i forhold til hvor kort tid jeg egentlig snakkede med ham. Jeg gentager: Jeg er virkelig ærgerlig over at han er blevet sådan en manwhore.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s