fredag for fanden

Jeg mødes med søde venner. Rare, fantastiske venner, som siger alle de rigtige ting og får mig til at grine højt og synge fjollet med på musikken i baren. Jeg snakker lidt for meget om mig selv, på deres opfordring, fordi de ikke har hørt hele historien om mit og Ekskærestens breakup. De er forargede over hans opførsel. Tilbyder at flække hans knæskaller. Jeg skifter mellem at forsvare ham og at lege med på deres hævn-lege. Hver gang snakken falder på Ekskæresten ser de ud som om de forventer jeg bryder sammen any minute now. Men det gør jeg ikke. Jeg hygger mig. Føler mig slet ikke så ensom sammen med dem som jeg gør med mange andre, selvom jeg godt kan mærke at jeg må koncentrere mig om at følge med i samtaler og at se interesseret ud når der tales, især når vi kommer længere ud på aftenen.

Jeg græder først i bussen på vej hjem. Da jeg græder i bussen forestiller jeg mig at der er en vildtfremmed der skal af ved samme stop som mig, der vil lægge mærke til mig og spørge mig hvad der er galt når vi står af. Det får mig til at føle mig mindre alene. Fantasien bliver dog aldrig til virkelighed. Alle passer sig selv da de tavst følges ned til blokkene og deles ud imellem de respektive bygninger. Det er okay. Jeg har heller ikke brug for det kram alligevel, bilder jeg mig selv ind.

Da jeg kommer ind i min lejlighed tænder jeg ikke lyset. Jeg sætter mig bare på sengen med jakke, hue og handsker på. Jeg giver atter efter for gråden. For ikke at skrive til ham, sender jeg en SMS til min lillesøster, hvilket jeg ellers aldrig gør. Hun siger jeg skal kaste med noget. At jeg nok skal få det godt igen. At hun godt forstår mig, at hun kender følelsen af ikke at kunne være i sin egen krop for alle de følelser den har, som man ikke vil kendes ved. Savner pludselig min lillesøster mere end min ekskæreste. Græder stadig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s