Tilståelse

Jeg får det skidt, hvis jeg åbner Skype og Ekskæresten ikke er online. Uanset om jeg har tænkt mig at skrive til ham eller ej. Mit hjerte synker helt ned i maven når det lille grønne flueben ikke står foran hans nickname (som jeg fucking fandt på, og som han stadig bruger, og som rimer på mit. Fuckingfuckfuck. Dårligste idé ever).

Det føles godt og trygt, når jeg ved han er ved sin computer, piller lidt i sin navle og spiller et latterligt computerspil.

Kan slet ikke lide tanken om at han potentielt er ude i den rigtige verden, hvor han kan møde en pige, han kan være ærlig overfor og elske på en måde der ikke bare kan ses i hans øjne nu og da.

Bliv ved din computer, Ekskæreste. Jeg er ikke klar til at du render nogensteder.

(Som du nok har gættet, så er jeg sgu lidt nede for tiden. Det er også okay. Bare lidt noget lort. Men okay).

7 thoughts on “Tilståelse

  1. Kender følelsen. Weekenderne var altid det værste. Åh, alle de historier, man kan lave i sit hoved. Gode tanker herfra.

    • Tak ❤ Og ja, det er lort. Skal ses med ham engang i januar. Frygter virkelig han er like 'du, jeg ville ses med dig for at sige at jeg har fundet en ny og ville have du skulle høre det fra mig'. Det er sygt fjollet. Gider jo ikke selv ha' ham – der er bare ingen andre der må heller.

  2. Åh. Puh. Kan du ikke holde en pause fra Skype? Og ham? Åh jeg får helt mavekneb af det du skriver. Nok mest fordi jeg kan huske det fra mig selv. Jeg endte med at stoppe venskabet med ham, fordi jeg simpelthen ikke kunne komme videre, og han ikke helt kunne finde ud af at lade mig komme videre. Ikke at det nødvendigvis er det samme for dig, slet ikke. Jeg sidder bare her, bag min egen skærm og mindes hvor ondt det gjorde. Og synes at du faktisk bare gerne måtte være på en bakketop (modsat den forbandede bakkedal) så du kan få et fantastisk nytår. Så virker det hele måske lysere for dig.

    • Åh, du er sgu sød ❤ Holdt en pause fra ham og Skype i en måneds tid, men det tog kun toppen og var jo alligevel ikke mit mål med det hele. Vil virkelig gerne beholde ham i mit liv hvis jeg kan, også selvom jeg er ked af det en ekstra måned eller flere over det kontra hvis jeg ikke var. Det andet ville sgu nok være nemmere, ja, men han ved godt jeg stadig kæmper og giver masser af plads (/gider ikke rigtig snakke om det tror jeg, haha, men det giver jo samme resultat for mig).
      Håber verden er god mod dig og at du får et skønt nytår! Gør alt hvad jeg kan for at få set bedste ud af hvad jeg har i min ende (:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s