Hopper på Tinder-bølgen, fandme

Min lejlighed er så kold disse dage at jeg er nødt til at have en varmeblæser tændt. I lejligheden ved siden af spiller min nabo på et blæseinstrument for anden time. En messingblæser af en art, tror jeg. Måske en trækbasun. Ved i hvert fald at det er til at få spat af, det er sikkert!

Jeg har haft gode dage siden jeg skrev sidst – en overvægt af dem endda. Jeg har haft øjeblikke hvor jeg spontant har smilet uden grund, men jeg har også drømt om Ekskæresten og tilbragt en hel dag i zombieagtig tilstand imens jeg forsøgte at tygge drømmen ihjel. Den sidder stadig i mig – ikke som en drøm med et handlingsforløb, men som en følelse af ubehag, krummede tæer og spændte skuldre. Ved ikke om det er min underbevidsthed der kæmper med at ugen hvor vi har aftalt at ses kommer tættere på, eller om det bare er almindelige blues. Følelsen i bunden bliver bedre og bedre, kan jeg mærke. Men jeg er ved at nå et punkt hvor jeg synes mit liv er spild af pæne trusser og velplejet hud.

…Så jeg har faktisk downloadet Tinder. Og så skal jeg smide et skab af hos den førsteårsstuderende. Måske man skulle lave et mindre move, lægge en føler ud? Stadig uden intentioner om at finde en af gå steady med, selvfølgelig. Det vil jeg ikke. Dypper bare lige tæerne i vandet, ikke.

 

 

4 thoughts on “Hopper på Tinder-bølgen, fandme

  1. Jow, om lidt er du videre…. og køb så en af de der elektriske olieradiatorer, de varmer mere for færre penge 🙂 Ud og møde mænd.. tykke mænd og tynde mænd, unge mænd og gamle mænd og tag så en beslutning når du er klar … halvdelen af kærligheden er VILJE..resten er sex 😉 og når du er klar er der nok en flink og normal mand der gerne vil…..!

    • Hahaha, aldrig har jeg været så flad af grin over en af dine kommentarer før! – Jeg betaler ikke for strøm, så jeg straffer mine udlejere for min dårlige radiator ved at vælge den dyreste løsning. :p
      Vil sgu gerne møde masser af mænd! Gider bare ikke holdes fast af nogen af dem lige foreløbig. Det skal der nok komme en masse rod ud af. Jeg er vild med det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s