Min mening om Tinder so far?

….Hvis jeg skal sende én blinkesmiley mere, så bliver jeg sindssyg.

Besides that, så tror jeg egentlig det er meget det samme som at jagte fyre i byen, sans alkohol.

Man går hen til dem hvis de er flotte. Hvis de ikke synes man er flot, så kommer de hurtigt af med én.

Tit opdager man at de flotte fyre er all face, no brains, og så går man igen.

Ind i mellem falder man over en diamant i en bunke grus, som tit efter en halv time alligevel viser sig måske bare at være en paillet.

C’est la vie.

4 thoughts on “Min mening om Tinder so far?

  1. Måske du bare skulle skrive til en af de der dating mænd, finde en der umiddelbart ikke ligner en million, sådan en helt almindelig en, med en lidt genert tekst der ligner alle de andres…( og må jeg anbefale netdating.dk der kan bruges helt gratis eller dating der der dyr, men til gengæld er hele verden derinde) nå men til sagen: Dem med den den kedelige profiltekst, og billedet fra sidste sommerferie… dem der bare skriver: jeg er elektriker eller jeg arbejder i Netto og har orden i økonomien … dem der ikke kan alt og ved alt og forfører dig allerede med deres tekst.. ( for dem er der nogen af og de er sgu hajer og har en ny to gange om ugen) ham der skriver lidt klodset, HAM er der noget ved! Han sad med bævende hjerte og skrev sin profiltekst, han VIL .. han vil alt.. han vil det hele og han vil det med dig hvis du giver ham en chance.. ( og som regel ser de sgu ikke så bøvede ud som deres billeder antyder..de er bare ikke selvfede nok til at gå til en fotograf og de er ikke forfængelige nok til at finde et pænere billede) HAN er flot, han er charmerende når du får ham tøet op ( og for helvede det er sgudda også lidt angstfremkaldende det der dating halløj for en helt almindelig mand) ok, måske en ud af fire..men så er den der også, stol på mig! ham der bare skriver til dig: Hej skal vi skrive sammen? HAM er der noget ved! ( ham der bedårer dig og forfører dig og vælter komplimenter af sig, han véd hvad han gør, han har travlt, han har mange og han morer sig og sommetider lyver han så hurtigt som en hest kan rende.). men du ..du leder efter den rigtige og det er IKKE ham!

    • Tak for rådet – det er taget med i bagagen. Men det dér netdating er nu ikke noget jeg kaster mig for vildt ud i – kommer ikke til at lege mere end bare med Tinder indtil jeg er 30 og desperat. Der er trods alt stadig en KÆMPE pulje af mænd jeg stadig har til gode at møde i byen eller møde gennem fælles venner. Regner på iiiiiiingen måde med at finde the one gennem Tinder – det er sgu mest et projekt for at slibe mine flirteskills af så de er klar til den rigtige verden!

  2. Pingback: Fra 1 til 100 på 1094 ord: At sætte af fra bunden og finde lyset | aner ikke hvad jeg laver

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s