Vilde tider!

Hej med jer ❤

Jeg har nu oprettet en ny, ikke-anonym blog. Det er sgu rigtigt! Jeg prøver mig lidt frem derovre og ser hvad det bliver til, og hvis det bliver helt kejtet og sært for mig, så lader jeg bare være. Sådan er livet jo så dejligt!

Da jeg ikke føler for at have denne blog linket sammen med den nye (bare sådan, just in case Ekskæresten eller min mor udviklede mad google skills), gør vi lige sådan her:

Jeg sender en mail med link til den nye blog, til dem, der viste positiv interesse for en sådan. Sidder du og tænker “arj, jeg vil også ha’ sådan et link!” så frygt ej – du skriver bare en kommentar til dette indlæg hvor du sørger for at opgive din mail i e-mail-feltet, og så skal jeg nok sende dig en bette mail med linket.

Tak fordi I har fulgt med herovre – I er fandme søde, og hver og en af jer, der har fulgt med, var med til at hjælpe mig igennem en rigtig svær tid i mit liv. Tak, tak, tak. Vi tales måske ved på den nye adresse, og ellers vil jeg bare ønske jer et liv fyldt med glæde og kærlighed.

63 thoughts on “Vilde tider!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s