Rystet pose

 #1 Man bliver lidt glad, når man pludselig får en anbefaling fra en woman.dk-bruger, der resulterer i positive ord fra deltagere i den respektive tråd, og eksploderende views – ikke antal besøgende, men folk der faktisk sætter sig ned og læser bloggis fra noget der ligner ende til anden. Sindssygt at folk faktisk bliver grebet af noget jeg har skrevet alene med min egen navle som omdrejningspunkt. Tak til den skønne kvinde der gav en anbefaling, og til dem, der tog sig tid til at endevende de sidste syv-otte måneder af mit liv. Sgu da vildt!

#4 Eksamensmåneden er kun lige startet for mit vedkommende, og jeg har allerede opnået at have fået trashet emne til eksamen to gange, at få min computer til at brænde sammen, og 5 dage inde i eksamensmåneden har jeg allerede oplevet at vågne klokken seks om morgenen med hjertebanken en halv time frem. Stooooop lige engang, jo!

#11 Sød veninde og jeg var ude at spise i dag, hvilket var virkelig tiltrængt i de her dage hvor alt for meget af min tid tilbringes enten på uni eller med Den Kvikke som omdrejningspunkt. Jeg er pisse bange for at være sådan en der glemmer mine veninder midt i al den anden kærlighed, for uanset hvad kommer Den Kvikke ikke til at kunne give det samme (#notetilmigselv)

#17 Den Kvikke har fødselsdag på torsdag. Hvilket betyder første rigtige kærestegavevalg for mig. Stress! Indlæg følger. Måske. Hvis han kan lide gaven. Ellers graver jeg mig bare ned i et hul for evigt, oui?

One thought on “Rystet pose

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s